24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amenzi usturatoare pentru soferii braileni de maxi-taxi

Soferii braileni de maxi-taxi au fost in vizorul politistilor in acest week-end. Politia Rutiera Braila a organizat o actiune ampla de control asupra soferilor de maxi-taxi care realizeaza transportul cetatenilor. Scopul actiunii politistilor a fost acela de a disciplina comportamentul acestora si pentru a trage un semnal de alarma asupra faptului ca sunt responsabili de viata celor pe care ii transport prin oras. Sanctiunile contraventionale nu au lipsit, 43 la numar au fost aplicate, iar valoarea acestora s-a ridicat la suma de 10.310 lei.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.