24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angajarile sunt inghetate pana in primavara

Angajarile intra in zodia inghetului. Angajatorii nu scot pe piata oferte de angajare in pofida faptului ca piata este plina de forta de munca disponibila, fie ca vorbim de personal calificat sau cu studii supeioare. Piata angajarilor ingheata pana in primavara, multe dintre activitatile firmelor se inchid pe perioada iernii din cauza activitatii 0, iar cazurile de concedieri colective sau concediu fortat de imprejurarile economice nu intarzie sa apara. Timid, doar 17 la suta dintre angajatori sustin ca au in plan angajari in urmatoarele trei luni din 2013. Piata muncii intra in hibernare.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.