24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angajatii Laminorul Braila se simt incarcerati

Gurile angajatilor striga multe nemultumiri, iar comparatia cu inchisoarea pare a fi cea mai buna modalitate de a descrie starea acestora. Cel putin din punctul lor de vedere, asa stau lucrurile. Angajatii sunt tare nemultumiti ca drepturile salariatilor sunt incalcate. Constantin Iarca, liderul sindical, sare cu acuze la adresa autorităţilor locale, a ITM Brăila, cât şi a patronatului grupului rus Mechel. Oamenii de la uzină lucrează din greu, în condiţiile în care nu li se asigură necesarul de apă de băut conform prevederilor legale. ITM Brăila susţine că unele acuze ale laminoriştilor sunt fondate, dar altele nu. Patronatul rus a încercat să se scuze prin diferite metode, dar nu prea le-a ieşit pasenţa în faţa prefectului, care ştia foarte bine situaţia de la Laminorul Brăila
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.