24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angajatii Laminorul Braila sunt tinuti in tensiune

Viitorul angajatilor de la societatea Laminorul Braila este in ceata pentru ca viitorul acestei unitati este momentan incert. Nici până în prezent nu au fost luate deciziile concrete privind activitatea uzinei, lucru care ii ingrijoreaza pe angajaţi. Deja multi dintre ei au decis sa urmeze cursuri de specializare pentru un nou job.

Liderul de sindicat al laminoristilor, Constantin Iarca, susţine că în momentul actual este o incertitudine devastatoare, lucru care îi face pe angajaţii de la „Laminorul” să fie din ce în ce mai pesimişti în legătură cu serviciul pe care deocamdată îl au.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.