24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angajatii Laminorul tin la locurile lor de munca

Si nu vor ca uzina braileana sa fie istorie. Patronii Mechel care detin si uzina Laminorul Braila si-au facut cunoscute intentiile de a vinde afacerea braielana inca de anul trecut, alaturi de celelalte unitati detinute de pe teritoriul Romaniei. Angajatii Laminorul tin la locurile lor de munca care le asigura venituri lor si familiilor. In prezent laminoristii braileni se afla in somaj tehnic, beneficiind de plata salariului in cuantum de 75% si stau acasa, insa nu isi doresc ca situatia sa persiste.

Sindicatul Metal 94, care ii reprezinta pe laminoristi, face rugaminti la adresa a sapte parlamnetari braileni pentru ca oamenii sa nu ramana fara locuri de munca si unitatea braileana sa nu se dizolve, inaintand adrese prin care se explica situatia din uzina.

"În condiţiile actuale trebuie să ne implicăm cu toţii în salvarea acestei unităţi de la distrugere şi să salvăm cele 387 de locuri de muncă, atâtea câte au mai rămas în SC Laminorul SA Brăila. Pentru că la acest moment sunt în derulare şi alte acţiuni ale patronatului rus, care în disperare de a mai valorifica ceva din această unitate, face stocul la cilindri de laminare, care au o valoare de inventar de peste 8 milioane de euro, ceea ce înseamnă că după dispariţia acestora se poate trece liniştit la tăierea laminoarelor 560 şi 400 şi vânzarea lor la fier vechi".
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.