24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angajatii Spitalului Judetean Braila lucreaza fara contract colectiv de munca

Situatia de mentine de 5 luni iar reprezentantii Sanitas ameninta cu pichetari ai proteste. Desi negocierile privind semnarea Contractului Colectiv de Muncă al angajaţilor Spitalului Judeţean au inceput inca de acum 5 luni inca nu s-a ajuns la un consens pentru finalizarea si semnarea lui de catre angajati.Reprezentantii Sanitas se intrunesc miercuri pentru a decide ce actiuni vor lua pentru viitor in ceea ce priveste contractul colectiv de munca.

Conducerea Spitalului Judeţean Braila este acuzat de rea voinţă, din cauza refuzului de a semna Contractul Colectiv de Muncă (CCM) la nivel de unitate.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.