24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angajatii uzinei Laminorul Braila vor sa munceasca

Somajul tehnic si viitorul incert al locurilor de munca in cadrul uzinei brailene Laminorul ii scoate in strada pe angajati. Pentru data de 19 februarie, incepand cu ora 10.00, Sindicatul de la Laminorul a depus documentaţia în vederea obţinerii autorizaţiei pentru pichetarea sediului uzinei.

Liderul sindical Constantin Iarca a precizat ca "Principala noastră revendicare este repornirea de urgenţă a activităţii de producţie în unitate, astfel încât să poată fi depăşită situaţia de criză în care ne aflăm. În al doilea rând, cerem şi respectarea de către administraţie şi patronat a prevederilor Contractului Colectiv de Muncă pe unitate întrucât şi aici există o serie de derapaje pe care noi le-am semnalat de altfel autorităţilor locale, inclusiv la ultima şedinţă a Comisiei Prefecturale de Dialog Social, de zilele trecute".
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.