24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angajatorii braileni prefera tot mai mult zilierii

Tot mai multi angajatori prefera zilierii pentru a le presta serviciile de acre au nevoie. In Braila Peste 8.000 de brăileni au prestat servicii ca zilieri de la intrarea în vigoare a Legii 52/2011, privind desfăşurarea unor activităţi cu caracter ocazional, după cum a informat miercuri, în Comisia de Dialog Social, inspectorul şef adjunct al ITM Brăila, Alexandru Munteanu. Odată cu intrarea în vigoare a Legii zilierilor, 296 angajatori din judeţul Brăila au achiziţionat registrul de evidenţă, fiind înregistrate la Inspectoratul Teritorial de Muncă până în prezent 146.653 poziţii, reprezentând 8.383 zilieri”, a explicat Alexandru Munteanu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.