24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anul 2012 anunta foamete la Braila

Dacă nu vor fi ploi va fi jale: din pământul bolovănos nu va creşte nimic! Şi totuşi agricultorii speră, cu toate că este târziu, să vină ploaia sau precipitaţiile în această perioadă.

Numai că ploaia de luni, căzută pe teritoriul Bărăganului a fost “un strop într-un ocean” având în vedere că pământul este uscat ca betonul, iar cerealele semănate de cu toamnă nu au cum să se dezvolte. Chiar dacă avertizările meteorologilor în zona noastră, au fost de vreme urâtă cu ploi şi lapoviţă ne-am convins că ieri nu a căzut nici un strop.

Să sperăm că de astăzi, după amiază, vor cade precipitaţii de ploaie care se vor transforma în ninsoare. Valorile vor fi şi ele din ce în ce mai mici, de la maxime de 8 grade, luni, până la maxime de 3 grade Celsius, miercuri, 21 decembrie, şi joi, 22 decembrie.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.