24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

ArcelorMittal Galati va plati costurile interventiei de la Priza Dunarii

Declararea stării de urgenţă în municipiul Galaţi pentru problemele de la Priza Dunării nu a fost aprobată. Mărunţirea sloiurilor cu elicea unui remorcher costă 2000 de euro pe oră. În total, 80.000 de euro, până ieri dimineaţă.

Pentru a nu se mai ajunge în situaţia întreruperii furnizării apei potabile în municipiul Galaţi,la Priza Dunării se intervine non-stop pentru evitarea blocării cu sloiuri a sorburilor pompelor. Elicele unui împingător, închiriat de SC Apă-Canal de la Şantierul Naval şi a unui remorcher închiriat de ArcelorMittal de la Navrom ţin la distanţă şi mărunţesc zaiul în dreptul sorburilor pompelor de la Priza Dunării.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.