24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arestat preventiv pentru talharie si ultraj la politist

La data de 29 septembrie 2013, Judecătoria Făurei a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a emis pe numele lui D.Silvian (40 de ani), din comuna Dudeşti, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi ultraj.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.    
   
Reamintim că, în ziua de 28 septembrie 2013, acesta şi fiul lui, D.Florentin (19 ani), au fost surprinşi în timp ce sustrăgeau porumb de pe o solă situată pe raza localităţii Dudeşti, iar pentru a-şi asigura scăparea au recurs la ameninţări cu acte de violenţă faţă de proprietarul terenului şi faţă de poliţişti.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.