24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arhiepiscopia Dunarii de Jos ajuta brailenii afectati de caderile masive de zapada

În urma evenimentelor meteorologice extreme de viscol şi ninsori, Arhiepiscopia “Dunării de Jos”, prin Centrul Eparhial, protopopiate şi parohii au organizat mai multe acţiuni social-filantropice.

În Insula Mare a Brăilei, care a fost complet izolată, datorită sloiurilor mari de gheaţă de pe Dunăre, preoţii Constantin Tureac de la parohia Măraşu, George Postolache de la parohia Frecăţei şi Ştefan Davidov de la parohia Ţăcău au trimis medicamente în valoare de peste 550 lei persoanelor bolnave. De asemenea, au trimis în zonă: apă plată sau minerală.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.