24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Asociatia Pro Democratia Club are o noua conducere

Asociaţia Pro Democraţia Club Brăila, organizaţie non profit ce funcţionează în conformitate cu O.G. 26 din 2000, de Ziua Internaţională a Voluntariatului, 5 decembrie 2011, a desfăşurat lucrările Adunării Generale Extraodinare, ocazie cu care a fost agreată o nouă formulă de conducere.

Pentru următorul mandat, filiala din Brăila a Asociaţiei Pro Democraţia va fi condusă de un nou preşedinte împreună cu un comitet de conducere format din doi vicepreşedinţi şi doi membri supleanţi.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.