24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Asociatiile de proprietari din Braila fac bani din reclame

Multe blocuri din Brăila, şi nu numai, au agăţate de pereţi panouri sau banner-e pubicitare cu reclame de tot neamul, de la electronice, autoturisme, până la cabinete medicale particulare cu sloganul “Tratăm hemoroizi” sau “Aveţi fisuri anale?”.

Nu sunt împotriva acestor boli, deoarece ele există şi trebuiesc tratate, numai că nu este estetic să îţi faci reclamă chiar în “buricul” târgului, la Bariera Călăraşilor în Brăila, pentru “partea dorsală sau anghinală”.

De asemeni specialiştii cercetători în ale “undelor electromagnetice” previn oamenii că telefoanele mobile, dar mai în special staţiile şi antenele emisie - recepţie sunt nocive sănătăţii. Şi totuşi ele există, sunt şi se află postate pe blocuri.

Chiar dacă nu vor să recunoască, unii administratori de bloc, chiria pe lună a acestora îi scutesc de plata luminii pe scări sau a cheltuielior de întreţinere.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.