24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atentie cu cine va imprieteniti pe siteurile de socializare

Ieri, 26 noiembrie 2012, o tanara de 18 ani din Braila a reclamat la Poliţie faptul că  un individ de 24 de ani, din Brăila, o ameninţă cu acte de violenţă şi, prin relatarea unor fapte nereale sau imaginare compromiţătoare, îi solicită suma de 1.500 de euro.
   
Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au început imediat  cercetările şi au stabilit că partea vătămată s-a cunoscut cu tânărul pe un site de socializare şi acesta i-a promis că îi găseşte un loc de muncă în străinătate şi că vor pleca împreună.

După mai multe discuţii, victima a înţeles că este vorba despre cu totul altceva decât un loc de muncă şi a refuzat să îl mai însoţească în străinătate, aşa cum s-au înţeles iniţial.

Din acel moment, tânărul a început să-i adreseze ameninţări cu acte de violenţă atât ei, cât şi familiei acesteia.

În această dimineaţă, poliţiştii au realizat prinderea în flagrant a brăileanului, găsind asupra lui suma de 1.000 de lei, bani primiţi de la victimă cu câteva minute înainte.

Tânărul a fost reţinut pe ordonanţă, pentru primele 24 de ore, urmând ca mâine, 28 noiembrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. Vezi aici filmul arestarii: https://dlf.transfer.ro/BR_SANTAJ-transfer_ro-27nov-f1f3a9.avi


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.