24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atentie la consumul de alimente de origine animala

Chiar daca suntem in plin post al Craciunului, multi dintre romani nu au obiceiul de a tine aceasta perioada de curatire si consuma alimente de origine animala. Sfaturile specialistilor in nutritie cat si a medicilor este sa fim cumpatati si sa mancam calitativ nu cantitativ. pietele si spatiile comerciale se aprovizioneaza de sarbatorile de iarna cu multa carne spre necesitatea si consuumul romanilor carora le palce sa se infrupte dintr-o masa indestulata. Autoritatile de control din Braila vor sa vegheze asupra caltatii produselor aflate spre comercializare si vor sta cu ochii pe vanzatori. DSVSA Brăila vrea sa previena toxiinfecţiile alimentare ca urmare a consumului de alimente de origine animală şi a îmbolnăvirilor la om datorate consumului de carne infestată cu Trichinella spp, în perioada premergătoare şi în timpul Sărbătorilor de iarnă. Controalele reprezentantilor DSVSA Braila vizeaza târgurile de animale, pieţe agroalimentare, carmangerii, măcelării, super/hipermarket-uri, magazine alimentare, unităţi de alimentaţie publică de tipul restaurantelor, cantinelor, fast-food-urilor, etc.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.