24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atleta braileanca data disparuta

Mama tinerei de 18 ani nu mai are vesti de la fata ei. Temerile acesteia sunt legate de siguranta fetei: se teme sa nu fi intrat pe mana unor proxeneti.

Joia trecută, mama tinerei a mers la Poliţie, disperată că fata în vârstă de 18 ani este de negăsit. Femeia le-a spus oamenilor legii că tânăra a plecat de acasă marţi seara, sub pretextul că iese la plimbare, dar că ziua următoare i-a trimis un SMS, prin care a anunţat-o că a plecat la Mare împreună cu un coleg de şcoală. De atunci, fata n-a mai dat nici un semn. Mama ei se teme că tânărul ar fi scos-o din ţară şi ar obliga-o să se prostitueze.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.