24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autor identificat in urma cercetarilor

La data de 20.06.2013, D.Rică, din municipiul Brăila, s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului şi a reclamat că, în aceeaşi zi, în jurul orelor 13:30, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil, pe care îl lăsase pe un moped, în faţa locuinţei lui.

În ziua de 22 ianuarie 2014, în urma cercetărilor desfăşurate de judiciarişti a fost identificat autorul, în persoana lui F.Robert (27 de ani), domiciliat în municipiul Brăila.

Telefonul mobil sustras a fost recuperat de la acesta şi predat păgubitului.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat, care a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, în vederea confirmării începerii urmăririi penale.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.