24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autorii furtului au fost identificati de politisti

Poliţişti din cadrul Biroului Judeţean al Poliţiei Transporturi Brăila, în colaborare cu poliţiştii Postului de Poliţie Comunală Traian, au desfăşurat investigaţii în teren cu privire la comiterea unui furt, în noaptea de 17 spre 18 februarie a.c., asupra părţii vătămate B.D., din localitatea Traian, căruia i-au fost sustrase din fântâna din curtea locuinţei o pompă submersibilă de apă şi furtunul de refulare, şi i-au identificat pe autori.

Aceştia se numesc T.M. (37 de ani) şi C.M. (16 ani), ambii din localitatea Traian, faţă de ei fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.