24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autoritatea electorala permanenta: Atribuțiile mandatarilor financiari

Având în vedere competența generală în domeniul electoral a Autorității Electorale Permenente precum și atribuțiile acesteia prevăzute de art. 65 din Legea nr. 35/2008 și de Regulamentul de organizare și funcționare, aprobat prin Hotărârea nr. 2/2007 a birourilor permanente ale Camerei Deputaților și Senatului, modificat și completat ulterior prin Hotărârea nr. 3/2008, Filiala Sud-Est a Autorității Electorale Permenente îndeplinește, în aria de competența teritorială, atribuțiile Autorității în materie electorală și control al finanțării partidelor politice și a campaniilor electorale.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr.334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale, republicată cu completările ulterioare, precum şi ale Hotărârii de Guvern nr. 892/01.09.2012 privind stabilirea măsurilor pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Camera Deputaților și Senat din anul 2012, Autoritatea Electorală Permanentă monitorizează şi controlează finanţarea campaniei electorale, realizează acțiuni de informare a participanților la procesul electoral.

Prin urmare, Filiala Sud-Est a Autorității Electorale Permanente – va organiza luni, 5 noiembrie 2012, ora 09:30, în Sala de Ședințe din incinta Instituției Prefectului – județ Brăila, sesiunea de instruire cu tema ,,Atribuțiile mandatarilor financiari ai competitorilor electorali în alegerile parlamentare din anul 2012”.

Acțiunea are loc în contextul pregătirii alegerilor pentru Camera Deputaților și Senat ce vor avea loc în data de 9 decembrie 2012.

La această acțiune sunt invitați să participe mandatarii financiari desemnați,  reprezentanți ai competitorilor electorali (partide politice, alianțe politice, alianțe electorale, organizații ale cetățenilor aparținând minorităților naționale), precum și candidații pentru Camera Deputaților și Senat din Circumscripția Electorală nr. 9 județul Brăila.

Sesiunea de instruire are drept scop informarea mandatarilor financiari și a competitorilor electorali cu privire la atribuțiile pe care aceștia le au conform prevederilor Legii nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, republicată cu completările ulterioare și ale Hotărârii de Guvern nr. 749/2007 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 334/2006, cu modificările și completările ulterioare.
br />Forum Braila asteapta comentariile si sugestiile brailenilor prin formularul de mai jos. Nu uitati: Vocea Brailei sunt brailenii ! 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.