24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autoritatile atrag atentia brailenilor de 1 Mai asupra gratarelor

Multe persoane abia aşteaptă ziua liberă de 1 mai, când vor petrece în aer liber pe la Dunăre, în pădurea Stejaru sau în Lacu Sărat la o friptură sau un mic la grătar. Mulţi după ce termină de gătit nu mai ţin cont de jăratec astfel existând un risc crescut de producere a unor incendii, când focul este scăpat de sub control.

În scopul prevenirii unor astfel de situaţii de urgenţă, pompierii reamintesc măsurile necesare a fi respectate în astfel de cazuri:
- se va evita aprinderea focurilor în păduri, plantaţii sau în afara locurilor special amenajate;sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.