24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autoritatile galatene se tem de inundatiile ce vor veni dupa topirea ghetii

Deszăpezirea drumurilor judeţene a înghiţit sume uriaşe şi a presupus un efort uman foarte mare. Însă problemele nu se opresc aici. Potrivit lui Eugen Chebac, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, probabilitatea să se producă inundaţii peste 2-3 săptămâni, o dată cu topirea nămeţilor, este foarte mare.

Prognoza meteo pentru săptămâna următoare este alarmantă. Urmează o încălzire bruscă a vremii, media temeperaturilor din timpul zilei situându-se în judeţul Galaţi la 6-8 grade Celsius. În aceste condiţii, uriaşa cantitate de zăpadă acumulată pe raza judeţului se va topi brusc, iar autorităţile se tem că acest lucru va duce la inundaţii grave.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.