24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autoritatile sunt atente la braconierii pe scrumbie din Braila si Galati

Postul Paştelui şi dezlegările la peşte, plus obişnuita migraţie în masă a scrumbiilor pe Dunăre, a deschis "apetitul" braconierilor din Galaţi şi Brăila. Poliţiştii duc, zilele acestea, un adevărat război cu pescarii ilegali.

Poliţiştii de frontieră,  împreună cu cei de la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Brăila au reţinut, pe timpul desfăşurarii unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de braconaj piscicol, mai multe persoane care desfăşurau activităţi ilegale de pescuit.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.