24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aventura de-o noapte l-a trimis in arest preventiv

Pentru talhărie şi furt calificat. La data de 23.11.2013, Judecătoria Făurei a admis propunerea de arestare preventivă înaintată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele lui S.Florin (25 de ani), din comuna Vişani, pe o durată de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat.

Faţă de acesta a fost luată măsura încarcerării în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila.

În fapt, anchetatorii i-au reţinut tânărului că, în noaptea de 22 spre 23 noiembrie 2013, la orele 3:00, s-a întâlnit cu B.Jenel (24 de ani), din aceeaşi comună, şi împreună s-au urcat într-un autoturism proprietatea unui localnic, şi au staţionat pe acostamentul DJ 203A, din localitatea Vişani, unde au consumat băuturi alcoolice.

La un moment dat, cei doi l-au invitat în maşină pe B.Costel (30 de ani), tot din comuna Vişani, care trecea prin zonă. După ce a acceptat invitaţia, autorii l-au ameninţat cu un briceag pe acesta şi au întrebuinţat acte de violenţă asupra lui, determinându-l astfel să le dea suma de 121 de lei.

S-a mai stabilit că, după comiterea faptelor, autorul de 25 de ani a sustras respectivul briceag, pe care îl găsise în maşină.

Victima a primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Brăila.

Cercetările continuă cu inculpatul S.Florin în stare de arest preventiv şi cu învinuitul B.Jenel în stare de libertate.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.