24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bacalaureatul din 2013 poate veni cu mari schimbari

Desi elevii sunt in plina febra cu examenul de bacalaureat de anul acesta, autoritatile din cadrul Ministerului Educatiei deja vorbesc de mari schimbari in ceea ce consta examenul de bac incepand cu anul 2013.

"Modificarea bacalaureatului ar fi posibilă chiar din această toamnă. Avem Legea educaţiei în Senat, acesta este for decizional pentru Legea educaţiei. Astfel că, dacă vom decide modificarea bacalaureatului, acest lucru s-ar putea produce din toamnă", a spus Andronescu, la preluarea mandatului de la Liviu Pop.

Viitorul examenului de bacalaureat este in ceata iar elevii care vor da anul viitor bacul trebuie sa fie pregatiti pentru schimbari fata de forma actuala a testarii. Legea educaţiei naţionale prevede chiar introducerea bacalaureatului diferenţiat din 2016.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.