24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bacul la matematica sau istorie ii testeaza astazi pe elevii braileni

Inca o zi plina de emotii la examenul de bacalaureat de anul acesta. Elevii braileni dau astazi proba obligatorie a profilului pe care l-au studiat in cei patru ani de liceu. Testarile de astazi de la bacalaureat sunt pentru matematica sau istorie. La nivel national peste 180.000 de candidaţi au fost înscrişi la proba obligatorie a profilului de la bacalaureat, dintre care 145.199 de absolvenţi au optat pentru disciplina Matematică, iar 38.548 pentru Istorie. Statisticile apartin Ministerului Educaţiei.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.