24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bataie intr-un bar din comuna Viziru

Cand alcoolul intretine atmosfera! Luni seara, la orele 20:15, poliţiştii Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de M.I. (26 de ani), din aceeaşi comună, despre faptul că, în timp ce se afla la un bar din localitate, în urma unui conflict spontan, a fost agresat de localnicii D.R. (22 de ani) şi G.N. (40 de ani).

În urma cercetărilor s-a stabilit că aceştia au lovit victima în zona capului şi a spatelui, fiind transportat cu ambulanţa la U.P.U. Brăila, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.