24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Batut zdravan la barul din localitate

Luni dimineaţă, la orele 9:00, D.Viorel (19 ani), din satul Mihail Kogălniceanu, comuna Şuţeşti, a reclamat la Postul de Poliţie Comunal Movila Miresii faptul că, în ziua de 19.09.2013, a fost agresat de G.Ionuţ (23 de ani), din comuna Movila Miresii, în timp ce se afla în faţa unui bar din localitate.

În urma loviturilor primite i-au fost provocate leziuni care au necesitat un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, agresorul i-a provocat şi distrugeri la portier dreapta faţă a autoturismului său, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 150 de lei.

Poliţiştii au efectuat cercetări şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.