24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bautura l-a dat pe mainile politistilor

Linistea publica a fost involburata de un barbat, politia a fost sesizata sa se deplaseze în faţa unui local, situat pe Şoseaua Buzăului, unde o persoană deranja liniştea publică.

Ajunşi imediat în locul indicat, poliţiştii l-au depistat pe A.V. (49 de ani), din municipiu, care avea în mână un cuţit tip briceag, având lungimea totală de 18 cm.

Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului, în vederea continuării cercetărilor, pentru săvârşirea infracţiunii de port, fără drept, de cuţit în loc public.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.