24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Berea mareste burtile romanilor

Barbatii cu burta din Romania ar trebui sa tina cont de prezenta avertizare: berea ingrasa atunci cand este consumata in cantitati excesive. Cu toate ca exista si cure de slabit cu bere, promovate de cativa specialisti in nutritie, exista niste rigori care trebuie respectate pentru ca efectele terapiei cu bere sa dea jos kilogramele nedorite. Numai ca reversul medaliei, consumul de mai mult de un litru pe zi poate aduce si 10 kg in plus dupa o vara torida in care berea a pseudohidradat organismul. Un băutor de bere se poate îngrăşa şi 10 kilograme, în sezonul cald.
Nutriţioniştii spun totusi că există o soluţie să putem bea bere fără să ne îngrăşăm.
Un consum de bere care depăşeşte un litru pe zi poate duce la câteva kilograme în plus.  Nutriţioniştii recomandă să evităm excesele. Şi, în aceeaşi măsură, sunt de evitat combinaţiile cu multe calorii.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.