24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Biblioteca Judeteana Braila il celebreaza pe Dostoievski

Biblioteca Judeteana Panait Istrati va gazdui maine un eveniment cultural, “Dostoievski si sufletul rus”, organizat pentru a celebra 190 de ani de la nasterea scriitorului rus Fiodor Mihailovici Dostoievski.

Dostoievski a fost unul din cei mai importanti scriitori rusi, ale carui opere au avut un efect profund si de durata asupra fictiunii din secolul al XX-lea. Adesea prezentând personaje aflate în stari de constiinta extreme sau fracturate, operele sale demonstreaza un talent extraordinar pentru patrunderea psihologiei umane si analiza politicii sociale si spirituale a societatii din Rusia epocii sale.sursa: infobraila.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.