24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bibliotecarii se reunesc in orasul nostru

Casa Tineretului din Braila devine gazda pentu o serie de bibliotecari din toata Romania. Astazi are loc cea de-a XXIII-a Conferinta Nationala a Asociatiei Nationale a Bibliotecarilor Publici din Romania. Incepand cu ora 10.00 Casa Tineretului se va umple de bibliotecari care vor dezbate tema "Viitorul aparţine bibliotecilor în schimbare". Bibliotecile trebuie sa tina pasul cu schimbarile tehnologice pentru a mai fi inca atractive publicului larg.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.