24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilet la ordin falsificat pentru achizitionarea de ... macrou congelat

Pentru ce isi mai risca oamenii libertatea: pentru macrou congelat. În ziua de 22 noiembrie 2012, reprezentanţii unei societăţi comerciale din Brăila au reclamat la Poliţie faptul că au fost induşi în eroare de persoane necunoscute care, folosind datele unei societăţi comerciale din Moineşti, judeţul Bacău, au cumpărat cu un bilet la ordin falsificat, cantitatea de 3.040 kg de macrou congelat, în valoare de aproximativ 27.000 de lei.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au efectuat cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată şi, în ziua de 5 februarie a.c., în urma probatoriului administrat, au stabilit că autorul este O.C. (28 de ani), din satul Lazuri, comuna Comişani, judeţul Dâmboviţa.

Ieri, ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, în baza autorizaţiei de percheziţie, au efectuat o percheziţie la domiciliul acestuia, fiind găsite şi ridicate bunuri şi înscrisuri, care au condus la strângerea de noi probe.

Învinuitul a fost reţinut pe baza de ordonanţă, pentru 24 de ore, şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului şi a emis mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile, dâmboviţeanul fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul Ispectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.