24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilete CFR mai ieftine pentru turistii tomnatici

Si toamna se fac vacante reusite daca vremea nu este tocmai capricioasa si hainele groase isi fac loc in bagajele de vacanta. Mersul cu trenul va fi mai accesibil turistilor in aceasta toamna. Pretul biletelor pentru calatoriile cu trenul va scadea. Pasagerii care aleg să călătorească cu trenul pot beneficia, pe lângă ofertele din programele specifice acestei perioade "Zile gratuite de vacanţă" şi "Hai la băi", şi de reducerile oferite suplimentar de CFR Călători, se arată într-un comunicat al companiei.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.