24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boboc Catalin este noul vicepresedinte al CJ Braila

Asa cum am anticipat, d-ul Catalin Boboc (seful PNL filiala Braila) este noul vicepresedinte al Consiliului Judetean, alaturi de mai vechiul ocupant al functiei, d-ul Mija Florin. Distinsa d-na Reliana Bogdan a pierdut pe mana "numai ea stie a cui" !

Deoarece d-ul Mija Florin nu s-a remarcat nici macar printr-un scandal (mare rusine), iar despre d-na Bogdan nu ne permitem sa scriem pentru ca nu a fost aleasa (motivul real este ca ne-a promis o comanda de publicitate, glumim!), urmand tactica invatata de la "mai marii presei scrise" ( ho' ca nu va pun link) ne ocupam spatiul de stiri cu persoana tanarului si ambitiosului PNL-ist, BOBOC CATALIN. Sincer, daca ne intrebati de ce nu scriem despre Stancu, raspundem anticipat celei mai obiective redactii care a scris si bune dar si "ne-bune":  "Despre asta va ocupati voi, cu varf si indesat"!

Bineinteles partea cu indesatul ... nu o abordam acum, deoarece stam si studiem cam cine este platitor de articole politice (si nu numai) pe cel mai bun site de stiri din Braila. Nu de alta dar unul tot facea referire acum ceva timp despre copii (la copiator nu la ce intelege Luciana Boboc), adrese, articole si instante de judecata.

Dar sa revenim la BOBOC CATALIN. Ieri m-am intalnit cu un distins profesor de tenis. Dintr-una in alta am ajuns sa pomenesc numele lui Catalin Boboc, si omul m-a intrebat " Ba, da cine-i asta, Boboc Catalin?". De aceea postam pe acest site cam toate stirile importante (din ultimul an) despre sau care au legtura cu Catalin Boboc.

Am "butonat pe google" si iata rezultatele (omitem paginile proprii create de Boboc Catalin, pentru ca sunt subiective):

Catalin Boboc minte de ingheata apele (infobraila.ro): "Reamintim cititorilor nostri ca, potrivit surselor noastre, Catalin Boboc se afla, in baza sondajului platit chiar de partid cu bani grei, putin peste marja de eroare, adica intre 0 si 4 la suta!"

Cătălin Boboc, acest analist politic de autobuz (Obiectiv Vocea Brailei): "Problema cu dl. Boboc, din punctul meu de vedere, este că el nu are opinii, ci împrumută de la unii şi de la alţii. Dl. Boboc, cred eu, se uită cam mult la televizor, lucru care nu de puţine ori i-a alterat modul de înţelegere a realităţii înconjurătoare. Nu e de mirare că dl. Boboc rumegă în conferinţele lui de presă ce aude cu o seară înainte vorbindu-se la televizor."

Presedintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, nu-i în stare să-si apere primarii (brailanews): "Pentru că nu îl contrazice nimeni, Vodă (Boboc Catalin n.n.) face doar ce-i trece prin cutia craniană ( îi folosesc propria expresie întrucât el este foarte multumit de prestatia sa la cârma judetului)."

Catalin Boboc: inadvertente in declaratia de avere : In anul 2011 d-nul Boboc Catalin si d-na Boboc Virginia-Anamaria cesioneaza catre Vilcu Eugen Alexandru partile sociale detinute in societatea comerciala PROCEREAL TRADE SRL Braila. Hotararea este publica si se poate consulta in monitorul oficial partea a-IV-a nr 393/31.01.2011.

Catalin Boboc a cumparat la un pret neserios active de la firma mamei sale: Presedintele filialei brailene a PNL, Catalin Boboc, s-a implicat masiv in tentativa grupului de firme ale familiei sale de a trage teapa partenerilor de afaceri, atat furnizorilor de materiale, dar si bancilor finantatoare si statului! sursa: infobraila.ro

Presedintele PNL Braila este implicat direct in operatiuni de bancruta frauduloasa (infobraila): "lichidatorul uneia dintre firmele clanului Boboc a cerut in instanta anularea mai multor contracte de vanzare – cumparare prin care Boboc incerca sa ascunda de creditori mai multe active".

Asteptam comentariile dvs. prin formularul de mai jos !


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.