24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braconieri italieni pe teritoriul judetului nostru

Nu numai romanii isi iau titlul de braconieri si pescuiesc sau vaneaza ilegal ci si strainii sunt atrasi de pamantul romanesc unde stiu ca pot sa isi exerseze pasiunile peste limita legala. Politisiti ancheteaza trei italieni care vanau ciocarlie de camp pe teritoriul dintre localităţile Bărăganul şi Tătaru. Vanatorii ilegali aveau deja  împuşcate 107 ciocârlii de câmp, o cioară şi o stăncuţă, pentru aceste două specii din urmă nefiind autorizaţi si s-au ales astfel cu dosar penal.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.