24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braicar Braila are probleme cu plata facturilor catre Electrica

Datorii la Braicar catre unitatea Electrica. Problema apare in discutie in contextul finalizarii reabilitarii liniilor de tramvai. Primarul Aurel Simionescu a promis cetatenilor ca vor putea circula din nou cu tramvaiul inca de la sfarsitul lui iulie numai ca Braicar este in divergente cu Electrica din cauza neachitarii facturilor. Si cum tramvaiele au nevoie de curent pentru a circula, problema trebuie analizata.

“Societatea are intr-adevar datorii la Electrica, dar momentan suntem in litigiu. Incercam sa ajungem la un numitor comun si sa platim in mod esalonat datoriile pe care le avem”, a declarat Cornel Sandulescu, directorul Braicar.SA.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.