24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila Galati unite intr-un megalopolis

Intrebat despre ce parere are daca Braila si Galati s-ar uni intrun megalopolis sub denumirea de Dunarea de Jos, presedintele CJ Braila a declarat:

"Poate sa ii puna si Dunarea de Jos, nu am discutat asa ceva. Poate sa ii spuna oricum. Poate ne gandim si la alte nume si noi si Galatiul. Ceea ce este interesant este ca discutam despre o zona care este a Brailei. Noi ii chemam pe galateni in aceasta dezvoltare, tocmai pentru a crea acea conurbatie, de care avem nevoie pentru a primi finantari in special din partea UE, dar si a statului roman, declarand-o a doua mare aglomerare urbana din Romania", a declarat presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.