24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila a avut un an agricol bun in 2011

Este concluzia reieşită şi din raportul anual prezentat în cadrul CCAA de către conducerea Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Brăila.

Anul 2011 a avut parte de un aport redus de precipitaţii, dar şi ploi venite la timp pentru plante, ba chiar au fost şi culturi calamitate din cauza băltirilor.

Nu putem lua în calcul situaţia catastrofală din domeniul irigaţiilor şi care, cu excepţia unor puternice unităţi agricole, se va repeta (mai grav) şi în 2012.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.