24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila a facut inventarul gropilor din municipiu

În fiecare iarnă după deszăpezire apar gropile în oraş. Niciuna dintre străzile din municipiul Brăila nu au scăpat de această problemă, dar nici şoferii care sunt nevoiţi să facă slalom printre cratere.

Singurii care se bucură în această situaţie sunt administratorii service-urilor auto, care au mai mult de lucru, decât în orice altă perioadă a anului.

Important este că şoferii care îşi avariază maşinile din cauza unor gropi sau a unor lucrări nesemnalizate pot cere despăgubirile constând în valoarea reparaţiei de la Primărie. În cazul în care aceasta refuză plata, ei pot chema municipalitatea în instanţă.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.