24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila a fost vizitata de Consulul General al Turciei

În fiecare an, în luna martie, Republica Turcia marchează la Brăila, Ziua Eroilor Turci căzuţi în luptele din Primul Război Mondial din 1916-1917, din ţară ori în afara graniţelor.

Pe 18 martie, în Turcia sunt comemoraţi eroii turci care şi-au jertfit viaţa pe front, în ţară sau în afara graniţelor ei.

Ieri, 19 martie 2012, de la ora 11.30, la Cimitirul Eroilor Turci din cartierul Nedelcu Chercea s-a adus un pios omagiu celor 754 de eroi înhumaţi în cele 12 morminte în care se regăsesc osemintele soldaţilor turci.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.