24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila a inchis toate drumurile nationale din cauza vremii

Datorită condiţiilor meteorologice manifestate pe teritoriul judeţului Brăila, s-a instituit de ieri de la ora 18.00 - COD PORTOCALIU, circulaţia pe drumurile naţionale din judeţ a fost închisă.

Astfel că toată reţeaua de drumuri naţionale din judeţele Brăila, Galaţi, Ialomiţa, Vrancea, Buzău şi Călăraşi a fost închisă. Totuşi, încă se mai permite accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3.5 tone pe DN22B Brăila - Galaţi (dig).

De asemena toate drumurile ce duc spre Focşani, Buzău, Constanţa, Tulcea sau Ialomiţa sunt închise, în acest caz reprezentanţii Comandamentului de Urgenţă Brăila recomandă şi roagă şoferii să nu plece la drum în această perioadă.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.