24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila a ramas fara meseriasi

Chiar dacă numărul șomerilor a scăzut față de aceeași perioadă a anului trecut, există în continuare probleme pe piața muncii în Brăila. La sfârșitul lunii ianuarie în evidențele AJOFM erau înregistrați puțin peste 8.000 de șomeri, cu circa 3.000 de persoane mai puțin decât în ianuarie anul trecut.

Chiar dacă pe hârtie lucrurile stau bine, în realitate sunt mulți care nu-și găsesc loc de muncă. "Există o problemă mai ales pentru persoanele de peste 45 de ani", a declarat primarul Aurel Simionescu, referindu-se la faptul că cei mai mulți angajatori nici nu se uită la candidații care au depășit o anumită vârstă.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.