24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila are magazin H&M in centrul comercial Promenada Mall

Lansare amanata dar asteptata cu sufletul la gura de fashioniste cat si de curiosi. H&M este si in Braila. Mai exact in centrul comercial Promenada Mall incepand de astazi. H&M a deschis cel de-al paisprezecelea magazin din România.

Magazinul din Braila este al 14 lea din tara si i-a asteptat pe braileni, mai precis, pe primii braileni cu un H&M FASHION CARD în valoare de 80 de lei numai buni pentru cumparaturi. Asa ca un avant prin imensul magazin care se desfasoara pe 1.830 de metri patrati.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.