24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila are sute de terenuri agricole inundate

Codul portocaliu de ploaie da peste cap agricultura din judetul Braila. Daca la inceputul primaverii se preconiza o seceta apriga pe terenurile din Baragan, acum agricultorii se plang de ploaia abundenta care le distruge culturile, dar si casele. Conform datelor furnizate de Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Brăila au fost afectate culturile de floarea soarelui, porumb, grâu, orz şi legume pe o suprafaţă de 397,80 ha, în localităţile Ianca, Mircea Vodă, Bordei Verde şi Viziru.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.