24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila demareaza curatenia de primavara

Ca în fiecare an, venirea primăverii scoate la iveală şi faţa mai puţin frumoasă a oraşului. După topirea stratului alb de nea, în urmă au rămas gunoaiele înecate pe alocuri în noroi.

Aşa se face că multe dintre străzile, trotuarele şi spaţiile verzi din cartierele brăilene arată în aceste zile deplorabil.

Reprezentanţii Primăriei susţin că municipiul a intrat deja în curăţenie generală, în zilele următoare fiind programate acţiuni mai ample de igienizare a spaţiilor din cartierele de locuinţe.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.