24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila este orasul cu cele mai ieftine apartamente

Potrivit unui articol publicat de siteul business.ro, Braila se numara printre orasele in care gasesti cele mai ieftine garsoniere si apartamente cu doua sau trei camere, de vanzare.

O garsoniera, de doar 5.000 de euro, poate fi achizitionata in Braila. Locuinta este pozitionata la etajul doi din patru si este usor imbunatatita. In Suceava, una dintre cele mai ieftine garsoniere poate fi cumparata la un pret de 6.500 de euro. Locuinta este recent renovata, are baie, dar o suprafata de doar 20 de metri patrati.

Cele mai ieftine apartamente de doua camere sunt in Covasna si in Braila.Cea  mai buna oferta vine tot din Braila, unde o locuinta de 35 de metri patrati executata silit de Raiffeisen Bank este scoasa la vanzare la prima licitatie la un pret de strigare de 9.000 de euro.

Cel mai ieftin apartament de trei camere din Romania este, unde credeti, tot la Braila, iar pretul lui este de 15.000 de euro. Suprafata utila a acestui apartament este de 51 de metri patrati. Pretul este foarte scazut deoarece proprietarul doreste sa il vanda urgent.sursa: business.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.