24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila fara locuinte ANL in 2011

Anul acesta, în municipiul Brăila nu s-a construit nicio locuinţă de tip ANL. Motivul invocat este lipsa banilor. Cu toate că Banca de Dezvoltare a Comisiei Europene a asigurat fondurile pentru acest capitol, Primăriei Brăila i s-a comunicat că nu există bani pentru construcţia de ANL-uri.

450 de tineri aşteaptă de peste jumătate de an cheile de la o locuinţă ANL. Cererile lor au fost aprobate încă din februarie, însă în prezent nu există nicio locuinţă disponibilă.Sursa: Adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.