24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila incepe repartitia rezidentilor pe posturi

Astazi, la ora 9.00, in cadrul directiilor de sanatate publica ce au publicat posturile la concursul de rezidentiat, sesiunea 2011, incepe repartitia candidatilor care au obtinut punctaj de promovare si au concurat pe post.

Repartitia se va face in conformitate cu clasificarea finala pe posturi, postata pe pagina de web www.rezidentiat.info.

La nivelul judetului Braila, s-au inscris 32 de absolventi ai universitatilor de medicina si farmacie, dintre care 16 s-au "luptat" pentru a prinde un post si 16 au candidat pe loc. In total, au fost scoase la concurs 15 posturi, dintre care 12 de medici si trei de farmacisti.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.