24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila isi lasa cladirile monument sa se prabuseasca

Zeci de clădiri de patrimoniu din Brăila sunt pe punctul de a se prăbuşi, fie pentru că proprietarii cei noi le lasă în paragină, ţinte pentru hoţi, fie pentru că situaţia lor juridică este incertă.

Parte dintre clădirile care încă mai aparţin administraţiei au fost acoperite cu banere care acum s-au rupt. Înăuntru e dezastru.

Pe Polonă e o clădire din care s-a furat tot ce a însemnat material de construcţie, iar proprietarul, care n-are bani s-o renoveze, pare s-o fi lăsat cu intenţie pe mâna hoţilor. Terenul ete valoros în zonă, iar reabilitarea e mai scumpă decât demolarea. Mai mult, legea nu permite demolarea.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.